ANTONIO CITTERIO: NIEUWE CATALOGUS

Antonio Citterio presenteert de nieuwe Arclinea catalogus
De keuken is het draaipunt van elke woning, de plek waar gezinnen hun sporen achterlaten. De keuken vertelt het verhaal dat bestaat uit genegenheid en het dagelijkse plezier van het samen delen van ervaringen en smaken.

Als ruimte in een ruimte is de keuken een complex en boeiend fysiek territorium, waar bekende en minder bekende, maar toch perfect presterende, materialen de dialoog aangaan met constant evoluerende technologische dimensies.

“Dit catalogusboek is een verhaal over keukens.”

Antonio Citterio

Antonio Citterio verteld over het nieuwe catalogusboek

Voor Arclinea is het verbinden van mensen met hun omgeving een ervaring en een uitdaging die we altijd al zijn aangegaan. Het gaat erom functionele behoeftes af te stemmen met technisch onderzoek, nieuwe vormen te ontwikkelen die passen in, en verwelkomd worden door de ruimtes waarvoor ze bestemd zijn.

Met andere woorden: hulpmiddelen produceren waarmee de lekkerste ontwerpen kunnen worden gemaakt om te leven en om te delen.

“We moeten ons ervan bewust zijn dat de keuken een plek is van emoties, herinneringen en geuren. Maar de keuken is ook een hulpmiddel en als zodanig moet het een zeer specifieke technische en functionele basis hebben.”

Antonio Citterio

Arclinea catalogusboek gepresenteerd door Antonio Citterio

Wat Arclinea betreft zal de keuken in toenemende mate systemen gebruiken die kenmerkend zijn voor andere omgevingen, die passen bij verschillende culturen, ruimtes en gebruiksmethodes. Die veranderende keuken zal weten hoe nieuwe functies te integreren en kan technische uitdagingen het hoofd bieden.

“In onze ontwerpen hebben we altijd veel aandacht besteed aan typische werkprocessen en logische loop- en handelingsroutes in een keuken.”

Antonio Citterio

Elke Arclinea-keuken is het resultaat van een gedegen ontwerp en past bij de hele collectie. Het is een unieke en herkenbare wereld van producten en eindeloos te combineren elementen. De rode draad is dat ze allemaal voldoen aan de behoeftes van gebruikers tijdens concrete en creatieve dagelijkse bezigheden.


Foto's: Forte, @about_forte


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid