ELEMENTEN

Elke Arclinea keuken past bij de gehele collectie en is het resultaat van een zorgvuldig ontwerp. Die collectie is een unieke en onderscheidende wereld van producten die in de loop van de tijd veranderen en eigenlijk niet verouderen.

Elk nieuw product is bedacht om deel uit te maken van dat geheel. De rode draad van de Arclinea collectie bestaat uit een reeks eindeloos te combineren standaardelementen. Het is een onnavolgbaar universum van creatieve oplossingen, bedoeld om het concrete alledaagse gebruik van keukens makkelijk en overzichtelijk te maken.

Arclinea streeft ernaar dat die keukens meer en meer beïnvloed worden door andere ruimtes en ander ruimtegebruik, verschillende culturen en gebruiksfuncties. De keuken van morgen zal weten hoe nieuwe functies en nieuwe technologie te integreren.

Elk project moet daarom aan vaste criteria voldoen, terwijl het belang van ergonomie, veiligheid en duurzaamheid onverminderd groot blijft. Onze aandacht voor details, materialen en stijl en de continue dialoog met onderzoek en innovatie zal tot verbazingwekkende resultaten leiden.


Exclusieve Arclinea-werkbladen

Werkbladen

De exclusieve Arclinea werkbladen, vlak, met uitsparingen of anti druipranden, zijn ontworpen om bijzondere keukenmodellen mogelijk te maken en om ze moeiteloos te integreren met allerlei verschillende keukenfuncties. Alle werkbladen passen bij elk keukenmodel uit de collectie en ze kunnen tegen een wand worden gemonteerd of op een keukeneiland.

Lees meer

Werkblad met strook voor accessoires

Werkblad met strook voor accessoires

In het midden van het werkblad ligt een 20 cm brede roestvrijstalen strook voor accessoires en keukengereedschap van roestvrijstaal of Vintage roestvrijstaal. Tot de accessoires behoren onder meer een kraan, stopcontacten, afdruiprek, glazenrek, sponsjes/doekjeshouder, flessenrek, een rek voor kookgerei en de Hide-werkbladkap.

Sommige onderdelen zitten vast, andere kunnen worden verplaatst of weggelaten. Ook kan de strook worden gebruikt om op het keukeneiland een scheiding aan te brengen tussen werkgedeelte en zitgedeelte. Alles is mogelijk, precies zoals de gebruiker wil. Deze strook met accessoires zal voor elke gebruiker al snel een onmisbaar onderdeel worden van de keuken.

Tekening werkblad met strook voor accessoires
Speciality 5-pits kookplaat

Speciality 5-pits kookplaat

De exclusieve Speciality 5-pits gaskookplaat met gietijzeren pannendragers heeft efficiënte gasbranders, elektronische ontsteking en knoppen aan de rechterkant. De kookplaat is verkrijgbaar in roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en zwart PVD. Zowel voor vlakke werkbladen als voor werkbladen met een uitsparing. Voor werkbladen met een diepte vanaf 70 cm is de kookplaat ook verkrijgbaar in een uitvoering met het pannenrooster links.

“Volgens mij is het meest interessante aspect van het werken met Arclinea niet het ontwerpen van modellen, maar het combineren van bij elkaar passende elementen.”

Antonio Citterio

Arclinea afzuigsysteem

Afzuigsysteem

Elke keuken moet in staat zijn om te voorzien in concrete dagelijkse behoeftes. Perfecte afzuiging van kookluchtjes hoort daar zeker bij. Om tot een oplossing te komen is het belangrijk te kijken naar de ruimte en de technische mogelijkheden.

Arclinea doet dat ook en heeft voor dit probleem effectieve afzuigsystemen ontwikkeld, die op een vanzelfsprekende manier in de keuken zijn geïntegreerd. Het zijn technische hoogstandjes met dezelfde klasse en stilistische aspecten als de rest van de keuken.

Lees meer

Accessoires voor interne lades en diepe lades

Accessoires voor interne lades en diepe lades

De diepe lades en de interne lades van Arclinea-keukens bevatten accessoires met verschillende volumes, afmetingen en doeleinden. Zie ze als originele Arclinea-oplossingen die door gebruikers in hoge mate kunnen worden aangepast aan de eigen, specifieke behoeftes tijdens het dagelijkse gebruik van de keuken.

Het zijn eenvoudige, intelligente en elegante systemen die bijzonder handig zijn om de binnenkant van laden netjes en opgeruimd te houden.

Lees meer

Tekening afval sorteren

Afval sorteren

Arclinea behandelt afvalscheiding als een belangrijk en voortdurend evoluerend probleem dat op verschillende manieren benaderd kan worden. Het doel is optimale oplossingen te creëren in combinatie met efficiënt ruimtegebruik.

“Alle door Arclinea ontwikkelde elementen zijn in staat om te evolueren, maar ze blijven hoe dan ook onderdeel van het systeem. Een open systeem dat zijn matrix nooit verloochent.”

Antonio Citterio

Tekening accessoires tussen werkblad en bovenkast

Accessoires tussen werkblad en bovenkast

De ruimte tussen het keukenblad en de bovenkasten is altijd in het zicht en binnen handbereik. Het vereist een nauwkeurig ontwerp met diverse functie-eisen om die ruimte optimaal te benutten. Maar het belangrijkste uitgangspunt is de selectie van de keukengereedschappen en accessoires. Welke zijn op deze plek het meest logisch voor het dagelijkse gebruik?

Lees meer

Uitrusting van de keukeneilanden

Uitrusting boven de keukeneilanden

De systemen met enkele of dubbele opbergplanken worden met behulp van trekstangen aan het plafond bevestigd. Ze zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en PVD in de kleuren brons, zwart en champagne en hebben een rondlopende rail om keukengereedschap aan te hangen. Compleet met 3000K LED-verlichting. Deze systemen zijn geschikt voor alle mogelijke keukens en keukeneilanden.

Lees meer

Het era-systeem: diverse geïntegreerde tafels

Het Era-systeem: diverse geïntegreerde tafels

De massief houten tafels uit de Era-systeem collectie zijn allemaal het resultaat van prachtig, verfijnd vakmanschap, wat zich onder meer uit in de details. De verschillende tafels met 4 cm dikke bladen zijn met behulp van exclusieve verbindingssystemen geïntegreerd met de keukeneilanden.

Deze uiterst flexibele en rijke collectie biedt de mogelijkheid keukens te personaliseren met originele, gezellige tafels, verkrijgbaar in het volledige assortiment houtafwerkingen uit de Arclinea Collectie.

Lees meer

Opslag- en ruimteverdeelsysteem

Opslag- en ruimteverdeelsysteem

De moderne keuken is meer dan alleen een optelsom van gereedschappen en functies. Steeds vaker biedt het oplossingen die een perfecte leefruimte kunnen definiëren en realiseren. De systemen die Arclinea hiervoor heeft ontwikkeld voldoen aan de meest uiteenlopende behoeftes, dankzij eenvoudig te integreren modulaire oplossingen en elementen die een persoonlijke constructie mogelijk maken.

Lees meer

“Bij het ontwerpen van keukens is het essentieel om niet vanuit het model te vertrekken, maar om je te concentreren op het complexe productieproces dat plaatsvindt in de 'keukenruimte'.”

Antonio Citterio

Interieur verlichting

Interieur verlichting

Het diffuse 3000K LED-verlichtingssysteem, een Arclinea-ontwerp exclusief voor onderkasten, lades, diepe lades en hoge kasten, is de ideale verlichting voor interne ruimtes. Het systeem heeft een bewegingssensor, zodat de verlichting aangaat als de deur wordt geopend, en een schakelaar voor eventuele continue verlichting.

Materialen en afwerkingen 1
Materialen en afwerkingen 2
Materialen en afwerkingen 3
Materialen en afwerkingen 4

Materialen en afwerkingen

Het is altijd de roeping van Arclinea geweest om technologisch onderzoek te combineren met het gebruik van materialen die misschien wel de belangrijkste onderdelen vormen van onze producten: Hout met een next generation afwerking die de natuurlijkheid van het materiaal benadrukt. Staal en zijn originele, warme en gastvrije kleur. En laminaat - innovatief, fluweelzacht en solide.

Lees meer

ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid