ARCLINEA SHOWROOM

Arclinea showroom

In deze prachtige Arclinea showroom bij Van Boven in Den Dungen zijn de door Antonio Citterio ontworpen Italiaanse keukens leidend. Superieure keukens die een fantastische combinatie vormen van professioneel koken, prachtig design en innovatieve apparatuur. Zoals bijvoorbeeld deze Convivium keuken met aangebouwde eettafel.


Arclinea showroom Van Boven

Detail van de extra ruimte achter de deuren van het New Pocket System. We zien een roestvrijstalen opbergplank met ingebouwd 3000K LED-licht en daarboven een houten opbergplank. Verder valt de dubbele spoelbak op. Eén om spullen af te wassen, één voor voedselbereiding.

Arclinea showroomkeuken

Showroomkeuken Italia Arclinea met ingelegde greep
Showroom Arclinea keukens

In de showroom van Arclinea mag de Italia keuken niet ontbreken. Op de detailfoto zie je de roestvrijstalen strook voor accessoires in het midden van het keukeneiland. Rechts werkblad met 12 mm diepe lekuitsparing, schuivend rooster van PaperStone® en spoelbak, links de ingebouwde kookplaat.

Showroomkeuken Arclinea Foster kookplaat
Showroomkeuken Arclinea Miele inbouw

Showroomkeuken Arclinea New Pocket

Detail van de Convivium keuken, inclusief het New Pocket System van Arclinea. Hiermee kun je eenvoudig ruimtes, zoals keuken en woonkamer, samenvoegen. Open de deuren en je hebt een complete, gebruiksvriendelijke keuken. Met de deuren dicht zie je een prachtige houten wand. Het werkt perfect.

Arclinea showroomkeuken Fenix NTM®

Arclinea en Van Boven zijn allebei familiebedrijven met een passie voor exclusieve topkeukens. In beide bedrijven draait het om kwaliteit, design en bijzondere materialen. Logisch dat Van Boven en Arclinea al lange tijd samenwerken. Sterker, misschien is Van Boven wel de beste, meest complete verkoper van Arclinea producten in Nederland.


Foto's: Smits
Showroom Arclinea


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

vakantie

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 12 augustus a.s.
Vanaf 13 augustus is de showroom weer geopend en zijn we telefonisch weer bereikbaar.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid