ACCESSOIRES VOOR INTERNE LADES EN DIEPE LADES

De diepe lades en de interne lades van Arclinea keukens bevatten accessoires met verschillende volumes, afmetingen en doeleinden. Zie ze als originele Arclinea-oplossingen die door gebruikers in hoge mate kunnen worden aangepast aan de eigen, specifieke behoeftes tijdens het dagelijkse gebruik van de keuken.

Het zijn eenvoudige, intelligente en elegante systemen die bijzonder handig zijn om de binnenkant van laden netjes en opgeruimd te houden.


Accessoires voor interne lades en diepe lades

Box Globe Systeem

Het unieke Box Globe Systeem van Arclinea bevat exclusieve interne lade-elementen gemaakt van teak en roestvrijstaal. De accessoires zijn van glas en keramiek en optimaliseren het ruimtegebruik. Onder meer door suggesties te doen voor de juiste plaatsing van bestek, messen, kruidenflesjes, keukengerei en accessoires. Zo zijn die allemaal makkelijk bereikbaar en te gebruiken. De keuze aan oplossingen en gepersonaliseerde samenstellingen, uitgaande van optimale configuraties, is erg ruim.

Box Globe systeem
Box Globe systeem

Moka Box-systeem

Moka Box-systeem

Het Moka Box-systeem is een elegant en compleet intern ordeningssysteem voor diepe lades en interne lades. Het is gemaakt van donker eikenhout met zwart metalen zijkanten en heeft glazen, keramieken en metalen accessoires.

Box-systeem

Box-systeem

Het Box-systeem is een essentieel intern organisatiesysteem voor diepe lades en interne lades. Het is gemaakt van zwart getint beuken met afwerkingsaccessoires van hetzelfde materiaal.


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

vakantie

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 12 augustus a.s.
Vanaf 13 augustus is de showroom weer geopend en zijn we telefonisch weer bereikbaar.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid