Afzuigsysteem

Elke keuken moet in staat zijn om te voorzien in concrete dagelijkse behoeftes. Perfecte afzuiging van kookluchtjes hoort daar zeker bij. Om tot een oplossing te komen is het belangrijk te kijken naar de ruimte en de technische mogelijkheden. Arclinea doet dat ook en heeft voor dit probleem effectieve afzuigsystemen ontwikkeld, die op een vanzelfsprekende manier in de keuken zijn geïntegreerd. Het zijn technische hoogstandjes met dezelfde klasse en stilistische aspecten als de rest van de keuken.


Perfecte afzuiging van kookluchtjes
New convivium afzuigkap

NEW CONVIVIUM AFZUIGKAP

New artusi professional afzuigkap

NEW ARTUSI PROFESSIONAL AFZUIGKAP

De New Convivium afzuigkap is verkrijgbaar in roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en PVD in de kleuren brons, zwart en champagne. Compleet met glasrand, 3000K LED-verlichting en telescopische trekstangen voor bevestiging aan het plafond. De New Artusi Professional afzuigkap is verkrijgbaar in roestvrijstaal en Vintage roestvrijstaal, met glasrand, een ophangrail langs de rand en 3000K LED-verlichting. Het afzuigvermogen is 1.250 mc/h.

Afzuigkap van pvd met enkele opbergplank

AFZUIGKAP VAN PVD MET ENKELE OPBERGPLANK

Afzuigkap van pvd met dubbele opbergplank

AFZUIGKAP VAN PVD MET DUBBELE OPBERGPLANK

Afzuigkap van roestvrijstaal met enkele opbergplank

AFZUIGKAP VAN ROESTVRIJSTAAL MET ENKELE OPBERGPLANK

Afzuigkap van roestvrijstaal met dubbele opbergplankkap

AFZUIGKAP VAN ROESTVRIJSTAAL MET DUBBELE OPBERGPLANKKAP

Deze afzuigkap is een lichtgewicht systeem, aan het plafond bevestigd met trekstangen. Het is geïntegreerde rookafzuiging van boven. Verkrijgbaar in roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en PVD in de kleuren zwart, brons en champagne. Inclusief een ophangrail langs de rand. Compleet met 3000K LED-verlichting en een zuigvermogen van 850 mc/h.

Geïntegreerde rookafzuiging

ARTUSI GOURMET AFZUIGKAP VOOR AAN DE MUUR

De Artusi Gourmet afzuigkap voor aan de muur is verkrijgbaar in roestvrijstaal en Vintage roestvrijstaal. Er zijn twee versies: luchtafzuiging en filtering. In het filtermodel kunnen ook professionele actieve koolstoffilters geplaatst worden. Afzuigvermogen: 1.250 mc/h.

Artusi Gourmet afzuigkap voor aan de muur
Shelf hood afzuigkap/opbergplank en Mensoluce afzuigkap/opbergplank

SHELF HOOD AFZUIGKAP/OPBERGPLANK EN MENSOLUCE AFZUIGKAP/OPBERGPLANK

Deze exclusieve systemen zijn ontworpen als compacte en effectieve afzuigkappen voor aan de muur. De Shelf Hood, een afzuigkap en opbergplank ineen, is verkrijgbaar in aluminium met een front van roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en PVD in de kleuren brons, zwart en champagne. De systemen zijn compleet met 3000K LED-verlichting en geïntegreerde Schuko stopcontacten. De Mensoluce afzuigkap/opbergplank wordt onder de bovenkasten bevestigd en is verkrijgbaar in aluminium met een front van roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal of zwart geanodiseerd aluminium. Inclusief 3000K LED-verlichting. Beide systemen hebben een afzuigvermogen van 850 mc/h.

Afzuigkap slide-1
Afzuigkap slide-2
Afzuigkap slide-3

SHELF HOOD AFZUIGKAP

Mensoluce afzuigkap/opbergplank

MENSOLUCE AFZUIGKAP/OPBERGPLANK

Top Hide afzuigkap dicht
Top Hide afzuigkap open

TOP HIDE DOORZICHTIGE KAP OM BOVENKANT AFZUIGSYSTEEM AF TE SLUITEN

De Top Hide is een doorzichtige kap van gehard glas, bedoeld om het afzuigsysteem af te sluiten. Hij heeft LED-verlichting, ‘touch-control’ bediening via het Totem stopcontactelement, waarmee je zowel het afzuigvermogen (max.850 mc/h) kunt regelen als de hoogte van de glazen kap. Verkrijgbaar in de versies luchtafzuiging, filtering of externe motor en met de afwerkingen roestvrijstaal, Vintage roestvrijstaal en zwart PVD.

Top Hide doorzichtige kap om bovenkant afzuigsysteem af te sluiten