Exclusieve keukenelementen

De exclusieve keukenelementen van Arclinea zijn bijzonder praktisch en tegelijkertijd een lust voor het oog. Ze zijn zo ontworpen dat ze elke ruimte naar een hoger niveau tillen.


Olimpia stoel mahonie
Olimpia stoel eiken
Olimpia kruk mahonie
Olimpia kruk eiken

OLIMPIA STOEL EN KRUK

De Olimpia stoelen en krukken passen perfect bij de tafels en banken. Ze zijn verkrijgbaar in natuurlijk eikenhout, Scandinavisch eiken, grijs eiken, zwart eiken, licht eiken, kleikleurig eiken, iep NTF, Amerikaans zwart walnoot NTF, gerookt kastanje NTF, gerookt eiken en met afwerkingen van NTF, lariks, mahonie en teak.

De Panca tafel is gemaakt van hout en heeft een latten tafelblad
De Convivium vaste Up-Down tafel heeft een roestvrijstalen onderstel en een latten tafelblad
De Flox tafel heeft een roestvrijstalen onderstel en een tafelblad van meerlaags laminaat of hout

TAFELS

De Panca tafel is gemaakt van hout en heeft een latten tafelblad. Verkrijgbaar in alle houtafwerkingen.

De Convivium vaste Up-Down tafel heeft een roestvrijstalen onderstel en een latten tafelblad. Verkrijgbaar in alle houtafwerkingen.

De Flox tafel heeft een roestvrijstalen onderstel en een tafelblad van meerlaags laminaat of hout. Verkrijgbaar in alle houtafwerkingen.

Up-Down-tafel up
Up-Down-tafel down

UP-DOWN TABLE

Het subtiel gemotoriseerde systeem van de Up-Down-tafel is een exclusief Arclinea-ontwerp. Hiermee kan de hoogte van de tafel worden ingesteld van 75 tot 90 cm. Zo kan het oppervlak op verschillende manieren worden gebruikt: voor voedselbereiding, gezellig eten, studie of werk (hij gaat 1,2 cm per seconde omlaag en 1,6 cm per seconde omhoog).

Hoge lattenbank bij het eetgedeelte heeft een houten structuur en is leverbaar in breedtes van 132 cm tot maximaal 410 cm

HOGE BANK

De hoge lattenbank bij het eetgedeelte heeft een houten structuur en is leverbaar in breedtes van 132 cm tot maximaal 410 cm. Het houten eetgedeelte is geïntegreerd in het kookeiland, compleet met roestvrijstalen voetsteun.


VINA de wijn koelunit
VINA EPICURE combineert een wijnunit met een mobiele drankenkast
VINA & DISPENSA is half voorraadkast, half gekoelde wijnkast met grote, uittrekbare lades en deuren met handgrepen over de volle lengte
VINA & DISPENSA open deur

De Arclinea Winery Collection bestaat uit proefruimtes en professionele wijnkasten voor privéwoningen, wijnbedrijven, restaurants, hotels en voedselwinkels.

VINA, de wijn koelunit, is ontworpen om wijnen op een optimale temperatuur te bewaren. Zo hebben ze altijd de juiste temperatuur om direct te drinken, thuis of in het restaurant. Verkrijgbaar in de breedtes 180 cm en 240 cm. Vina heeft een dubbele schuifdeur van Stopsol glas en interne LED-verlichting met sensor. Vina houdt de wijn op een temperatuur van 12° C tot 16° C en een relatieve vochtigheid van meer dan 60%.

VINA EPICURE combineert een wijnunit met een mobiele drankenkast, compleet met humidor om sigaren optimaal te bewaren.

VINA & DISPENSA is half voorraadkast, half gekoelde wijnkast met grote, uittrekbare lades en deuren met handgrepen over de volle lengte. Deze unit is verkrijgbaar met alle deuren uit onze collectie en heeft een totale breedte van 180 cm (Vina 90 cm + voorraadkast 90 cm) of 240 cm (Vina 120 cm + voorraadkast 120 cm).


Isola afzuigkap in roestvrijstaal-PVD
Artusi afzuigkap voor boven een kookeiland

AFZUIGKAPPEN

De Artusi afzuigkap voor boven een kookeiland is gemaakt van roestvrijstaal. De afmetingen zijn 180 cm breed en 92 cm diep. Compleet met telescopische trekstangen om aan het plafond op te hangen.

De Convivium afzuigkap voor boven een kookeiland is 90 cm diep en leverbaar in breedtes van 120, 180, 240 cm. Het rookkanaal heeft telescopische trekstangen om aan het plafond op te hangen.

De Isola afzuigkap in roestvrijstaal-PVD is verkrijgbaar in versies van 180×90 cm en 240×90 cm, in zwart, brons en champagne-afwerking.

Artusi Gourmet Hood afzuigkap van roestvrijstaal

ARTUSI GOURMET AFZUIGKAP

De Artusi Gourmet Hood afzuigkap van roestvrijstaal is 54 cm diep en leverbaar in breedtes van 120, 180 en 240 cm. Het breedste model is in bepaalde gevallen ook verkrijgbaar met professionele, actieve koolfilters.

Top Hide afzuigsysteem omhoog
Top Hide afzuigsysteem gesloten

DOORZICHTIGE KAP OM BOVENKANT AFZUIGSYSTEEM AF TE SLUITEN

De Top Hide is een doorzichtige kap van gehard glas met LED-verlichting. Hij heeft een ‘touch-control’ bediening via het Totem stopcontactelement waarmee je zowel het afzuigvermogen (max.1000 mc/h) kunt regelen als de hoogte van de glazen kap. De rvs-filters zijn vaatwasmachinebestendig. Verkrijgbaar in verschillende versies.

Self Hood afzuigkap opbergplank
Self Hood afzuigkap opbergplank met kap

AFZUIGKAP/OPBERGPLANK

Afzuigkap met roestvrijstalen front. Op maat gemaakt tot een maximale breedte van 410 cm. Hij is 45 cm diep en 12 cm dik. Verkrijgbaar met of zonder kap. Compleet met 3500 K LED verlichting en Touch dimmerschakelaar. Er kan een Schuko-element met twee stopcontacten worden ingebouwd.

Enkele roestvrijstalen opbergplank met LED touch
Dubbele roestvrijstalen opbergplank met LED touch

DUBBELE EN ENKELE ROESTVRIJSTALEN OPBERGPLANK MET LED TOUCH

Dubbele en enkele hangende roestvrijstalen opbergplanken. Ideaal boven kookeiland en/of keukenblok. Met verstelbare roestvrijstalen trekstangen en een rail langs de rand om keukenspullen aan op te hangen. Kan uitgebreid worden met een kap en een ingebouwd 3500 K LED-verlichtingssysteem. Voor de afzuiging kan een geïntegreerde afzuigkap of een aan het plafond gemonteerd afzuigsysteem worden gebruikt.

Aan het plafond gemonteerde afzuigsysteem

AAN HET PLAFOND GEMONTEERD AFZUIGSYSTEEM

Aan het plafond gemonteerde afzuigsysteem in een AISI 304 roestvrijstalen behuizing met LED-verlichting op het frame. Vrijstaande motor met afstandsbediening. Te combineren met de LED TOUCH roestvrijstalen dubbele en enkele opbergplank.


Mensolinea opbergplank is de ideale oplossing om de ruimte tussen onder- en bovenkasten in te richten

MENSOLINEA

Onze Mensolinea opbergplank is de ideale oplossing om de ruimte tussen onder- en bovenkasten in te richten. Op maat gemaakt in aluminium met roestvrijstalen afwerking en voorzien van een doorlopend opberg vak langs het bovenste deel, Schuko-stopcontacten en eventueel een LED-verlichtingssysteem. Naar wens kunnen verschillende houten en teaken accessoires worden toegevoegd.

Een gedimd LED-verlichtingssysteem voor boven en/of onder, achter een scherm van polycarbonaat

GEDIMD LED VERLICHTINGSSYSTEEM

Een gedimd LED-verlichtingssysteem voor boven en/of onder, achter een scherm van polycarbonaat. Kan aan alle opbergplanken vastgemaakt worden. De plank met verlichting kan naar behoefte worden verplaatst, dankzij een in hoogte verstelbaar bevestigingssysteem. Het systeem heeft een volumetrische sensor, met verschillende verlichtingsopties, waaronder lichtactivatie als de deur open is.

Met de WIC (Walk-In-Closet) kun je de beschikbare ruimte in huis optimaliseren

WIC

Met de WIC (Walk-In-Closet) kun je de beschikbare ruimte in huis optimaliseren, door middel van ruime opslagkasten. Ze hebben binnenverlichting, opbergplanken en zijn verkrijgbaar in dieptes van 70 en 100 cm. Ze hebben dezelfde opslagcapaciteit als respectievelijk 12 en 19 onder- of bovenkasten.

De MAC (Mini-Appliances-Container)

MAC

De MAC (Mini-Appliances-Container) is verkrijgbaar in breedtes van 60-90-120 centimeter en heeft een uittrekbare houten plank voor kleine keukenapparaten. Het is uitgerust met 2 stopcontacten en binnenverlichting. De deur, met ingebouwde handgreep, is van Stopsol gehard glas met spiegelafwerking.

Trap ladder kastenwand

TRAP LADDER

Deze trapladder glijdt langs zijn eigen rail, is comfortabel en veilig. Handig om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de hogere delen van de kastenwand.

Arclinea inbouw vaatwasmachine

INBOUW VAATWASMACHINE

Deze inbouw vaatwasser is een prachtige stuk design. Het combineert functionaliteit met een mooi uiterlijk.

Arclinea trolley

TROLLEY

Handige trolley op wielen. De houten onderdelen zijn verkrijgbaar in alle houtafwerkingen uit onze collectie.