OPSLAG- EN RUIMTEVERDEELSYSTEEM

De moderne keuken is meer dan alleen een optelsom van gereedschappen en functies. Steeds vaker biedt het oplossingen die een perfecte leefruimte kunnen definiëren en realiseren.

De systemen die Arclinea hiervoor heeft ontwikkeld voldoen aan de meest uiteenlopende behoeftes, dankzij eenvoudig te integreren modulaire oplossingen en elementen die een persoonlijke constructie mogelijk maken.


New Pocket systeem
New Pocket systeem gesloten deuren

New Pocket Systeem

Het New Pocket Systeem met ‘verdwijnende’ deuren maakt het makkelijk om keuken en woonkamer samen te voegen. Met de deuren open, ontstaat een complete, gebruiksvriendelijke keuken. Zijn ze dicht dan is de keuken verdwenen. Het werkt perfect. Het geïntegreerde systeem maakt dat er ruimtes gecreëerd kunnen worden die voldoen aan persoonlijke behoeftes en voorkeuren.

Lees meer

Modus Doors systeem
Modus Doors systeem gesloten deuren

Modus Doors Systeem

Het Modus Doors Systeem met horizontaal openende deuren maakt het mogelijk verborgen keukenruimtes op maat te ontwerpen, inclusief een persoonlijke afwerkingskeuze. Op deze manier ontstaat een echte woonkeuken, die naar wens ook kan worden verborgen. De keuken is compleet met speciale verlichting voor het werkblad en voor de kamer zelf.

Lees meer

WIC (Walk-In-Closet)

WIC (Walk-In-Closet)

De WIC maakt het mogelijk om apart gelegen en speciale ruimtes te creëren zoals kasten, pantry's en wasruimtes. Ook is het mogelijk een soort passage te maken, een doorgang naar andere, meer besloten delen van de woning. Als de deur naar binnen opengaat, ontstaat een 11 cm brede bezemkast. Deze is uitgerust met opbergplanken, 3000K LED-verlichting en draadmanden.

Lees meer

Winery Collection

Winery collection

Vina, Vina Epicure, Vina & Contenitore en Madia zijn wijnkasten uit de Arclinea Winery Collection. Ze kunnen afzonderlijk, samen of geïntegreerd geplaatst worden in de hoge kastenwand. De types met een Vina wijnkoelkast hebben een roestvrijstalen interieur en -flessenrekken.

Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: dubbele temperatuur (van 12°C tot 18°C en van 4°C tot 12°C) en enkele temperatuur (van 12°C tot 18°C). De units Contenitore, Epicure en Madia hebben houten interieurs en zijn leverbaar in alle soorten houtafwerkingen uit de Arclinea collectie.

Lees meer

MAC (Mini-Appliances-Container)

MAC

De MAC (Mini-Appliances-Container) is speciaal ontworpen voor het bewaren en gebruiken van kleine apparaten. Verkrijgbaar in twee maten en in alle mogelijke houtafwerkingen uit de Arclinea-collectie. De MAC heeft een uittrekbare bak, 2 stopcontacten en interne 3000K LED-verlichting. De deur, met geïntegreerde handgreep, is van hoogglanzend Stopsol gehard glas. Aan de achterkant, tegen de muur, sluit de MAC perfect aan bij de rest van het modulaire systeem van Arclinea.


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid