Artusi

Artusi van Arclinea staat voor kracht en nauwkeurigheid met een nadruk op design. Deze keuken is ontworpen door Antonio Citterio. Het is als het ware een samenballing van alle mogelijkheden en innovaties die de Italia-keuken te bieden heeft. Het resultaat is een keuken die op zichzelf staat, met multifunctionele, ergonomische, stalen units. Resoluut, krachtig en toch uiterst flexibel. Artusi geeft je volledige vrijheid om de keuken precies zo in te delen als je zelf wilt. Hout, lak, en andere materialen bieden samen met het staal een breed scala aan persoonlijke oplossingen. Artusi blijft zich ontwikkelen volgens moderne standaarden en is het beste voorbeeld van hoe een professionele keuken thuis eruit kan zien, passend in elke ruimte.


Keukens Arclinea Artusi

ARTUSI PROFESSIONELE KEUKENUNIT

Dit is een professionele Arclinea-keuken die met zijn afmetingen, prestaties en ontwerpflexibiliteit past in elke woning. De hoogwaardige keukenevolutie, die steeds blijft doorgaan, past helemaal bij Artusi. De keuken wordt op maat gemaakt, tot 3 meter. Het keukenblok staat altijd op poten en kan worden uitgerust met alle deuren uit de Arclinea-collectie.

Artusi Gourmet roestvrijstalen afzuigkap

ARTUSI GOURMET AFZUIGKAP

De Artusi Gourmet roestvrijstalen afzuigkap is leverbaar in de breedtes 120, 180 en 240 cm, en is 54 cm diep. In bepaalde versies is de afzuigkap ook verkrijgbaar met professionele, actieve koolfilters.


ARTUSI FRONTEN

Front Artusi lak

Lak in 34 kleuren

Front Artusi Fenix NTM®

Fenix NTM® in 8 kleuren

Front Artusi roestvrijstaal

Roestvrijstaal en roestvrijstaal PVD in 4 kleuren

Front Artusi verticaal hout

Verticaal hout in 6 kleuren

Front Artusi horizontaal hout

Horizontaal hout in 7 kleuren

De Artusi-handgreep is verkrijgbaar in roestvrijstaal en heeft PVD Black- en PVD Champagne-afwerkingen

Fronten

Artusi Stove fornuis
Artusi Stove fornuis Artusi-keuken

ARTUSI STOVE FORNUIS

Het Stove-fornuis is het onderscheidende kenmerk in de Artusi-keuken. Dit roestvrijstalen keukeneiland heeft een 12 cm dik verzonken werkblad, professionele 5kW branders, gietijzeren pannenrek, professionele spoelbak en schuifbare snijplank. De achterkant van de Stove heeft 35 cm diepe, open opbergplanken.

Afmetingen Stove fornuis Artusi-keuken

Artusi Outdoor keukeneiland slide 1
Artusi Outdoor keukeneiland slide 2
Artusi Outdoor keukeneiland slide 3

ARTUSI OUTDOOR KEUKENEILAND

Het Artusi Outdoor keukeneiland is perfect voor buitenruimtes. Dit model is mogelijk dankzij technologische materialen en -details die uitstekend tegen vocht kunnen en een goede warmte-isolatie hebben. Van het AISI 316 roestvrijstaal tot de 4 cm dikke deur met ingebouwde isolatie en magnetische afdichting om de binnenkant te beschermen tegen vocht en insecten. Van het beschermende frame gemaakt van Okoumé-zeildoek tot de warmte-geïsoleerde unit met diepe interne laden om eten en drinken warm of koud te houden. De ingebouwde BBQ/barbecue-kookplaat is aangesloten op een speciale ruimte voor gasflessen, compleet met luchtrooster.


Dit is de wandversie van de Artusi Outdoor

ARTUSI OUTDOOR

Dit is de wandversie van de Artusi Outdoor. Verkrijgbaar in lengtes van 120 cm tot 300 cm. Hij is 70 cm breed.