ARCLINEA BETA IS ZO BIJZONDER, ALLES IS MOGELIJK

Beta is bijzonder omdat het een veelzijdig ontwerp van elke keuken mogelijk maakt. Deze keuken kun je combineren met alle elementen uit de Arclinea collectie. De perfecte manier om van elk project een uniek project te maken. Beta heeft een geïntegreerde horizontale handgreep die over de hele lengte van de deur loopt.

Het is een minimaal ontwerp en absoluut praktisch. De handgreep is van geverfd aluminium en heeft een stalen of zwarte afwerking. Ook verkrijgbaar in dezelfde afwerking als de deur. Dankzij de flexibele constructie van de deur, verkrijgbaar in twee ontwerpvarianten, kan de handgreep zowel horizontaal als verticaal worden geïntegreerd.


Keukens Arclinea Beta

Beta met New Pocket System

Soms vind je dé oplossing voor een project door moderniteit en traditie op een perfecte manier in balans te brengen. Door te innoveren en bestaande kwaliteiten te versterken. Dat is het geval als je een nieuwe keuken plaatst in een klassieke woning. Als je het lijnenspel van de werkplekken opnieuw rangschikt, verschillend maar complementair.

Aan de ene kant zie je het werkgedeelte doorlopen met al die perfecte accessoires en de prachtig aanwezige Shelf Hood. Aan de andere kant staat een geweldige kastenwand, met alle mogelijk apparatuur, accessoires en extra werkplekken. Mooi verborgen achter de deuren van het New Pocket System.

Het geheel maakt maximale prestaties mogelijk en heeft strakke lijnen. Door al die schijnbare contrasten te combineren ontstaat in deze keuken harmonie tussen het verfijnde stucwerk, de puurheid van het matte wit, het schitterend glanzende marmer, het ‘verouderd’ parket en het moderne staal.

Routing Beta met New Pocket System

1. Koelkast 2. Voedselbereiding 3. Spoelbak 4. Kookplaat 5. Oven 6. Afvalbak 7. Vaatwasser 8. Opbergen in kastenwand

–.–.–. Volgorde opruimen
……… Volgorde van eten klaarmaken

Beta keuken met Carrara-marmer

We zien hier een dialoog tussen scherpe lijnen en elegantie op de 304,4 cm lange muur met sluitende zijpanelen. De 72 cm hoge onderkasten van het keukenblok hebben deuren van wit Fenix NTM® met Beta-handgrepen gelakt in hetzelfde matwit als de deur.

Het 8 cm dikke werkblad en de achterwand zijn van mat Carrara-marmer. De rail voor accessoires en keukengereedschap is van staal en heeft schuifelementen van hout en keramiek. Boven het werkgedeelte hangt de prachtige 14 cm dikke Shelf Hood met stalen front, geïntegreerde afzuigkap en 3000K LED-verlichting.

Matte Carrara-marmeren werkblad met 12 mm diepe lekbescherming

Het 8 cm dikke matte Carrara-marmeren werkblad met 12 mm diepe lekbescherming heeft een inductiekookplaat en een grote spoelbak met roestvrijstalen bodem. De houten snijplanken en roosters van PaperStone® zijn zowel handig als praktisch. Ze zijn allebei verschuifbaar, zodat je ze altijd bij de hand hebt als je bijvoorbeeld aan het koken bent.

Shelf Hood, opbergplank en afzuigkap

De stalen gereedschapsrail is bevestigd aan de achterwand van matwit Carrara-marmer en heeft verschuifbare elementen van gerookt eiken. Daarboven, de Shelf Hood, opbergplank en afzuigkap met ingebouwde 3000K LED-verlichting ineen. Op het werkblad vind je ook een schuifrooster en snijplanken.

Beta-handgreep gemaakt van een aluminium profiel
Donkere essenhout van de Moka Box-accessoires

Het heeft een minimaal ontwerp en is absoluut praktisch: de Beta-handgreep. Gemaakt van een aluminium profiel dat is geverfd in een stalen of zwarte afwerking. Ook verkrijgbaar in dezelfde afwerking als de deur. De handgreep op de foto is matwit gelakt, dezelfde kleur als de deur van Fenix NTM®.

Kijk je naar de werkplek achter de New Pocket-deuren dan zie je hoe hier de essentie en het functionele gebruik van het witte werkblad en de deuren met Beta-handgreep prachtig passen bij de warmte van de keukenlades, het donkere essenhout van de Moka Box-accessoires en de ruimteverdelers van zwart geanodiseerd aluminium en hout.

Witgelakte Fenix NTM® wand van het New Pocket System
Keuken achterwand van mat Carrara-marmer

Verborgen achter de functionele mat witgelakte Fenix NTM® wand van het New Pocket System, met deuren met geïntegreerde handgrepen en een inzet van roestvrijstaal, vind je de koelkast, pantry en drie extra units. Op deze foto zijn ze 60 cm breed en worden ze gebruikt als ovenkast en als opslagkast voor kleine elektrische apparaten.

In het midden, 120 cm breed, is er ruimte voor voedselvoorbereiding en voor het opbergen van serviesgoed. Verder onderkasten met deuren voorzien van Beta-handgrepen, een 8 cm dik werkblad, een achterwand van mat Carrara-marmer en opbergplanken met 3000K LED-verlichting.


Beta fronten

Front Beta Fenix NTM®

Fenix NTM® in 8 kleuren

Front Beta Melamine Decorhout

Melamine Decorhout in 6 kleuren

Front Beta Melamine

Melamine in 5 kleuren


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid