ARCLINEA CONVIVIUM, BUILT-IN SNACK BAR

Convivium van Arclinea is het toonbeeld van een keuken als open, goed georganiseerde ruimte. Een plek waar je elke dag samenkomt met dierbaren. Hier draait het om rituelen, emoties en concrete acties zoals eten opslaan, bereiden en koken.

Heerlijke geuren vertellen eetverhalen van vroeger of ze laten je terugdenken aan eetervaringen in verre oorden. Oude familierecepten worden gedeeld, met nieuwe recepten wordt geëxperimenteerd. En als het eten klaar is, zit iedereen rond de grote tafel om te delen in al dat lekkers.

Met Convivium wordt dit een warme, uitnodigende en functionele ruimte, met opbergplanken die op schilderijhoogte door de hele kamer lopen. En natuurlijk met die prachtige tafel in het midden die uitnodigt tot een lange nazit met boeiende gesprekken.


Arclinea Convivium Built-in snack bar keuken

Convivium met geïntegreerde Era-tafel

De keuken is het hart van elke woning en van veel gezinsactiviteiten. Een plek waar je alles met elkaar deelt. De lay-out van deze Arclinea-keuken is minimaal. We zien een compact kookeiland met geïntegreerde eettafel en veel ruimte om een fijne sfeer te creëren. Het werkblad is best smal en heeft een uitsparing.

Het kookeiland heeft Convivium Elegant-deuren van Vintage roestvrijstaal dat handmatig dusdanig is bewerkt dat het een ‘warme’ uitstraling geeft. Dat past perfect bij het elegante zachte fossiele eikenhout van de ERA-tafel, de open unit en de ingebouwde lades.

Dezelfde lades worden gebruikt in de functionele hoge kastenwand met Fenix NTM® hazelnoot Convivium Elegant-deuren. In het midden hiervan zit de MAC (Mini Appliances Container), een handige multifunctionele eenheid, ontworpen om extra werkruimte te creëren.

Routing Convivium met geïntegreerde ERA-tafel

1. Koelkast 2. Voedselbereiding 3. Spoelbak 4. Kookplaat 5. Oven 6. Afvalbak 7. Vaatwasser 8. Opbergen in kastenwand

–.–.–. Volgorde opruimen
……… Volgorde van eten klaarmaken

Compact kookeiland met geïntegreerde eettafel
Convivium-keukeneiland is van vintage roestvrijstaal
Rvs werkblad met een 12 mm diepe uitsparing en een 6 mm voorrand
Rvs werkblad met roosters van PaperStone®

Het Convivium-keukeneiland is van Vintage roestvrijstaal net als het 31 mm dikke werkblad met een 12 mm diepe uitsparing en een 6 mm voorrand. Hierboven hangt de Convivium-afzuigkap van roestvrijstaal met glazen rand. Verder vallen de 84 cm hoog Convivium Elegant-deuren op en de geïntegreerde ERA-tafel gemaakt van NTF fossiel eiken.

Achter het kookeiland zie je een muur van hoge kasten met onder meer de koelkast, opberg- en voorraadkasten. De deuren hebben verticale Artusi-handgrepen. Het middengedeelte met de laden is gemaakt van NTF fossiel eiken en bevat ook de MAC met een Convivium Elegant-deur van hazelnoot Fenix NTM®.

Convivium-keuken

Een met licht gevulde kamer. Gekenmerkt door kleuren en materialen die haar een prachtige eigen identiteit geven. Een plek waar functionaliteit en beweging perfect samengaan met de nauwkeurigheid en de afwerking van de Convivium-keuken.

De keukenladen zijn gemaakt van NTF fossiel eiken
Middengedeelte met de laden is gemaakt van NTF fossiel eiken
Convivium Elegant-deur gemaakt van Vintage roestvrijstaal met geïntegreerde handgreep

De Convivium Elegant-deur, gemaakt van Vintage roestvrijstaal met geïntegreerde handgreep, is het resultaat van exclusieve productietechnologieën, langdurige producttests en Arclinea’s wens om unieke, originele oplossingen te creëren. De binnenkant van de onderkast met uittrekbare lades met zwarte frontjes, heeft een zwarte afwerking.

Convivium Elegant-deuren van hazelnoot Fenix NTM® zie je de MAC
MAC Mini-Appliances-Container

In het midden van de hoge kastenwand met Convivium Elegant-deuren van hazelnoot Fenix NTM® zie je de MAC (Mini-Appliances-Container). Het is een functionele eenheid van 120 cm voor opslag en gebruik van kleine elektrische apparaten.

Het heeft een bekleding van NTF gerookt eiken, ingebouwde verlichting, stopcontacten, uittrekbare bak en een frame van staal en Stopsol glas. Onder de MAC zitten lades met frontjes van fossiel eiken NTF en geïntegreerde handvaten.


Convivium New Professional fronten

Front Convivium lak

Lak in 34 kleuren
Laminaat in 4 kleuren

Front Convivium Fenix NTM®

Fenix NTM® in 8 kleuren

Front Convivium verticaal hout

Verticaal hout in 6 kleuren

Front Convivium horizontaal hout

Horizontaal hout in 7 kleuren

Handvat van roestvrijstaal en van PVD-roestvrijstaal in brons, de afwerking is in zwart en champagne

Fronten

Convivium Elegant fronten

Front Convivium Elegant lak

Lak in 34 kleuren
Laminaat in 4 kleuren

Front Convivium Elegant Fenix NTM®

Fenix NTM® in 8 kleuren

Front Convivium Elegant roestvrijstaal

Roestvrijstaal en roestvrijstaal PVD in 4 kleuren

Front Convivium Elegant verticaal hout

Verticaal hout in 6 kleuren

Front Convivium Elegant horizontaal hout

Horizontaal hout in 7 kleuren


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid