ARCLINEA GAMMA RICHT ZICH OP NIEUWE KEUKENWENSEN

Met Gamma richt Arclinea zich op allerlei nieuwe keukenwensen die leven in de markt. Wensen die je met vier woorden kunt omschrijven: luxe, persoonlijk, gebruikersvriendelijk, betaalbaar. Daar zijn mensen naar op zoek. Gamma is een keuken voor dagelijks gebruik, maar altijd buitengewoon.

Het is een ‘keukenconcept’ dat eenvoudige, flexibele en duidelijke oplossingen heeft voor allerlei ontwerpvraagstukken. Er is een enorme keuze aan afwerkingen en er is haast een onbeperkt aantal potentiële combinaties mogelijk. Gamma is de in 2013 geboren nakomeling van Gamma 30, de succesvolle, historische Arclinea-keuken uit 1970.

Tegenwoordig omvat Gamma een compleet assortiment dat de hele linie bestrijkt. Heerlijk om alle producten in deze collectie, met alle mogelijke variaties, met elkaar te combineren. Net zolang totdat je precies die keuken hebt samengesteld die qua inhoud, design en gebruikersgemak perfect past bij jouw situatie.


Keukens Arclinea Gamma

Arclinea Gamma liniair layout

In deze keuken ligt de nadruk op het centrale keukenblok met inductiekookplaat en geïntegreerde spoelbak. Het oogt minimalistisch en functioneel en tegelijkertijd warm en gastvrij. De deuren van de onderkasten zijn gemaakt van NTF natuurlijk eikenhout met een horizontale nerf.

De houten uitstraling verbindt dit deel van de keuken op een vanzelfsprekende manier met de gezellige eethoek. De tafel, de bank en de Olimpia stoelen met stalen frame zijn namelijk gemaakt van natuurlijk eiken. Het 6 cm dikke werkblad en de achterwand van het keukenblok zijn van roestvrijstaal.

Andere keukenitems: de Mensolinea-opbergplank, houten en keramieken schuifaccessoires, een 14 cm hoge afzuigkap, stopcontacten en het ingebouwde 3000K LED-verlichtingssysteem. De wand aan de rechterkant heeft een glanzend witgelakte afwerking. Het is een opslagruimte met onder meer een WIC (Walk in Closet), ovens en een hoge koelkast.

Routing Arclinea Gamma liniair layout

1. Koelkast 2. Voedselbereiding 3. Spoelbak 4. Kookplaat 5. Oven 6. Afvalbak 7. Vaatwasser 8. Opbergen in kastenwand

–.–.–. Volgorde opruimen
……… Volgorde van eten klaarmaken

Arclinea Gamma Mensolinea opbergplank

ROESTVRIJSTAAL
Hygiënische en functionele onderdelen van roestvrijstaal: een werkblad van 6 cm met inductiekookplaat, een achterwand met accessoires, Mensolinea opbergplank en de rand van de 14 cm hoge afzuigkap.

Arclinea Gamma accessoires achterwand

ACCESSOIRES ACHTERWAND
Exclusieve items uit de collectie: Mensolinea opbergplank met de mogelijkheid om er accessoires en keukenspullen aan op te hangen. De 14 cm hoge afzuigkap is 45 cm diep en kan op maat gemaakt worden tot een breedte van 410 cm. Hij wordt compleet geleverd met kap, 3000K LED-verlichtingssysteem en stopcontacten.

Arclinea Gamma greeploze deur

GREEPLOZE DEUR
Een onderscheidend kenmerk van Gamma zijn de deuren met gegroefde, onzichtbare handgrepen. Deze keuken kent een oneindig aantal mogelijkheden om deuren, structuren, werkblad, materialen en afwerkingen te combineren.


Arclinea Gamma met aangebouwde eettafel

Arclinea Gamma met aangebouwde eettafel

Elegant, verfijnd, gevuld met licht. Dat kenmerkt deze Gamma-keuken met deuren van Decor Wood Evoke melamine en de naar boven opengaande wandkasten in hazelnoot Fenix NTM laminaat.

Het keukenblok met dubbele spoelbak en het gezellige eet- zitgedeelte inclusief inductiekookplaat en geïntegreerde afzuigkap, hebben een 2 cm dik roestvrijstalen werkblad, een achterwand met Mensolinea opbergplank en allerlei accessoires.

De plint en de zijkant van het eetgedeelte zijn van roestvrijstaal. Links de handige opbergwand met koelkast, vriezer, dubbele ovens en bijkeuken.

Routing Arclinea Gamma met aangebouwde eettafel

1. Koelkast 2. Voedselbereiding 3. Spoelbak 4. Kookplaat 5. Oven 6. Afvalbak 7. Vaatwasser 8. Opbergen in kastenwand

–.–.–. Volgorde opruimen
……… Volgorde van eten klaarmaken

Accessoires van zwart draadstaal

ACCESSOIRES VAN DRAADSTAAL
Aan de rail van de Mensolinea opbergplank kun je allerlei accessoires van zwart draadstaal hangen.

Arclinea 3000 K LED-verlichtingssysteem

VERLICHTING
Aan de achterkant van het keukenblok loopt het 3000 K LED-verlichtingssysteem over de hele breedte door.

2 cm dikke werkblad en de gegroefde handgreep zijn van roestvrijstaal

WERKBLAD EN ONDERKASTEN
Het 2 cm dikke werkblad en de gegroefde handgreep zijn van roestvrijstaal. De greeploze deur is makkelijk te openen.


Gamma Glass wall units

Arclinea Gamma glass wall units

Dit is een gastvrije keuken, functioneel en gezellig. Het keukenblok met kookplaat en spoelbak en het apart gelegen eetgedeelte met stalen voetensteun, hebben grijze Fenix NTM-deuren met geïntegreerde gegroefde handgrepen in een stalen afwerking.

Het 2 cm dikke werkblad en de achterwand met accessoires zijn gemaakt van mat kwikkwarts. De bovenkasten, met 96 cm hoge deuren van gewapend Stopsol-glas in een stalen omlijsting, hebben ingebouwde verlichting en zijn aan de achterkant bekleed met fossiel eiken.

In en onder de bovenkasten staan glazen opbergpotten klaar voor dagelijks gebruik. Aan de rechterkant is de kastenwand met deuren van fossiel eiken met verticale lijnen, WIC (Walk in Closet), een hoge kast met dubbele oven en een hoge kast voor de koelkast en de vriezer.

Routing Gamma Glass wall units

1. Koelkast 2. Voedselbereiding 3. Spoelbak 4. Kookplaat 5. Oven 6. Afvalbak 7. Vaatwasser 8. Opbergen in kastenwand

–.–.–. Volgorde opruimen
……… Volgorde van eten klaarmaken

Roestvrijstalen spoelbak is ingebouwd in het matte Mercury quartz aanrechtblad

SPOELBAK
Deze royale en handige roestvrijstalen spoelbak is ingebouwd in het matte Mercury quartz aanrechtblad met bijpassende achterwand.

Functionele indeling met glazen bovenkasten

FUNCTIONELE GEZELLIGHEID
Alles binnen handbereik en in het zicht. Dat is het voordeel van deze functionele indeling met glazen bovenkasten, kastenwand, aanrecht en eetgedeelte.

Detail van de bovenkasten met de deur van gewapend Stopsol-glas

GLAZEN BOVENKASTEN
Detail van de bovenkasten met de deur van gewapend Stopsol-glas, een omlijsting in staal, verticale handgreep, houten bekleding en ingebouwde LED-verlichting van 3000K.


Arclinea Gamma fronten

Front Arclinea Gamma lak

Lak in 34 kleuren

Front Arclinea Gamma laminaat

Laminaat in 4 kleuren

Front Arclinea Gamma Fenix NTM®

Fenix NTM® in 8 kleuren

Front Arclinea Gamma melamine

Melamine in 14 kleuren

Front Arclinea Gamma verticaal hout

Verticaal hout in 6 kleuren

Front Arclinea Gamma horizontaal hout

Horizontaal hout in 7 kleuren


ARCLINEA

Zandstraat 31A
5271 TH   Den Dungen
Google maps

openingstijden

Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00

contact

+31 73 5941427
info@vanboven.nl

op afspraak geopend

Vanwege toegenomen drukte en de wens om onze kwaliteit te blijven behouden is onze showroom alleen op afspraak geopend.
Wij vragen u om telefonisch een afspraak in te plannen.

vakantie

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 12 augustus a.s.
Vanaf 13 augustus is de showroom weer geopend en zijn we telefonisch weer bereikbaar.

© Copyright Arclinea | Privacybeleid