Nieuw Arclinea hoofdkantoor

Arclinea hoofdkantoor

De renovatie van de begane grond van het historische Arclinea hoofdkantoor in Caldogno is afgerond. Dit gedeelte veranderde in een ontvangst- en ontmoetingsruimte voor klanten, leveranciers en bezoekers.

Het gaat in totaal om 220 vierkante meter, bedoeld als ontvangst-, receptie- en hospitalityruimte. Het is een open, elegante, lichtgevende plek waar de ziel van Arclinea vrijuit kan ademen.

Arclinea ontvangstruimte met receptiebalie

De open, uitnodigende ontvangstruimte met receptiebalie van fossiel eiken en vintage roestvrijstaal.

Arclinea catalogus
Arclinea receptiebalie van fossiel eiken en vintage roestvrijstaal

Arclinea hoofdkantoor hospitalityruimte
Arclinea hoofdkantoor hospitalityruimte 2

Transparante scheidingswand tussen kantoren en vergaderruimtes

De lange transparante scheidingswand tussen kantoren en vergaderruimtes.

B&B Italia Jack systeem
Arclinea hoofdkantoor sfeer
Arclinea hoofdkantoor in Caldogno

Concept en art direction: Antonio Citterio Architect
Project: Studio Tronconi Architetti
Technische partners voor architectuur: B&B Italia, Maxalto, Flos